[英语知识] 想辞职的朋友看看

1.I want to expand my horizons.
    我想展我的视野。

2.I've made a tough decision, sir. Here is my resignation.
  长官,我做了一个很困难的决定。这是我的辞呈。

3.I quit because I don't want to be stuck in a rut. I want to move on.
  我不想陷入窠臼所以才辞职。我希望能向前迈进。

4.First of all, I'd like to say that I've really enjoyed working with you. However, I think it's about time for me to leave.
  首先,我要说的是,我真的很高兴能与你共事。但是,我觉得该是我离开的时候了。

5.I've been trying, but I don't think I'm up to this job.
  我一直很努力,但我觉得无法胜任这个工作。

6.I've been here for too long. I want to change my environment.
  我在这里待太久了。我想转换一下环境。
  7.I'm sorry to bring up my resignation at this moment, but I've decided to study abroad.
  我很抱歉在这个时候提出辞呈,但我已经决定要出国念书了。

8.To be honest, I've got a better offer.
  老实说,我有一个更好的工作机会。

9.I'm running out of steam. I need to take a break.
  我精疲力竭了。我需要好好休息。

10.I'm quitting because I want to try something different.
  我辞职是因为我想尝试不一样的东西。

我来回下你
兄弟 想得太周到了
这辞呈都给偶们写好了
这辞呈都给偶们写好了
很专业。很强大啊。楼主厉害。
想辭職還不容易嗎,想走就走啊,想那麼多的理由干嘛?呵
好,很好,
不错
本來不想,結果看了就想辭職了……嗚呼~